ΠΟΡΟΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η στήριξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων για εμένα, τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης μας Πόρος Ενότητα Ανάπτυξη, καθώς και για τους συνεργάτες μου είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα μας. Μπορώ να σας πω ότι είναι οδηγός μας γιατί ο πολιτισμός είναι ανάγκη έκφρασης.

Την Κυριακή 30 Ιουλίου παραβρέθηκα στην  τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων “Γιορτή της Λεμονιάς 2023”, στην συναυλία της Χορωδίας του συλλόγου γυναικών Ποριώτισσα, στο ανοικτό αμφιθέατρο Συγγρού.

Η χορωδία ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια με συνοδεία ορχήστρας που αποτελούνταν από τους μουσικούς: Γιώργο Τσίκη (μπουζούκι), Γιάννη Παπαχατζή (κιθάρα) και Έλμα Καφετζηδάκη (πιάνο) υπό την διεύθυνση του μαέστρου Μανώλη Μαρινάκη.

Το μουσικόφιλο κοινό, κάτοικοι και επισκέπτες του νησιού, απόλαυσε τα τραγούδια και συμμετείχε ενεργά, εκφράζοντας την ευχαρίστηση του για την όμορφη μουσική βραδιά.

Η Πρόεδρος κ. Νάγια Μακρή, μιλώντας εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου, ευχαρίστησε τους χορηγούς της φετινής διοργάνωσης για την υλική και ηθική υποστήριξη τους, τον Δήμο Πόρου για την διάθεση των χώρων, καθώς και το κοινό που τίμησε με την παρουσία του όλες τις εκδηλώσεις που για φέτος κατά την δεκαήμερη διάρκεια τους περιλάμβαναν έκθεση ζωγραφικής και φωτογραφίας στην αίθουσα εκδηλώσεων Συγγρού, τέσσερις μουσικές εκδηλώσεις, παράσταση Καραγκιόζη και παρουσίαση βιβλίου.

Τέλος, όλοι οι συντελεστές  δεσμεύτηκαν ότι η Χορωδία του Συλλόγου θα εντείνει τις προσπάθειές της, και θα διοργανώσει εντός των επόμενων μηνών και άλλες μουσικές εκδηλώσεις εντός και εκτός Πόρου.

Τις δύσκολες ώρες των τελευταίων εβδομάδων στη χώρα μας, οι εκδηλώσεις αυτές φώτισαν με αισιοδοξία το νησί μας.

Συγχαρητήρια στο Σύλλογο Γυναικών Πόρου «Ποριώτισσα», στο Νίκο Παύλου, Γιώργο Τσίκη, Γιώργο Κληροδοντάκο καθώς και την Γεωργία Πουλάκη.

Δίπλα μου μου, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Γεωργία Κανέλλου, Θοδωρής Κουβάτσος,  Μαρίνα Κουκουδάκη, Αντρέας Φώσκολος, Βαγγέλης Ταρταράκης, Γιώργος Κανατσίδης, Γιάννης Τρασάνης, Κώστας Φαλιέρος, Ιωάννα Γρίβα, Θοδωρής Χαρακλάνης, Αλεξανδρή Σταματίνα, Μπάμπης Αλεξάκης, Γιάννης Κρητικός, Μαρία Χριστίνα Λόζακ και ο συνεργάτης μου Τάκης Λογοθέτης. 

Φίλοι μου όπως έχω ξαναπεί, για την επίτευξη κάθε στόχου απαιτείται.

Και όλα αυτά δεν είναι απαραίτητο να τα έχει ένας άνθρωπος, αλλά μια ομάδα

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *