ΠΟΡΟΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Κανατσίδης Γιώργος

Ο Γιώργος αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Πόρου. Είναι πτυχιούχος Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης και απόφοιτος Σχολής Ζαχαροπλαστικής της Πάρνηθας στην ειδικότητα: «Τεχνικός Αρτοποιός-Ζαχαροπλαστικής».

Από το 1990 διατηρεί στην οδό Ερμού το ζαχαροπλαστείο το «Γλύκισμα», μια πολύ επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση, και διαθέτει μεγάλο έρεισμα στην τοπική κοινωνία έχοντας διανύσει μια σημαντική επαγγελματική πορεία.
Υπό την ιδιότητα του Αντιπροέδρου του Εμπορικού Συλλόγου, γνωρίζει τα προβλήματα των επαγγελματιών, συμμετέχει ενεργά με προτάσεις για την Οικονομία, και έχει αναπτύξει έντονη κοινωνική δράση στο νησί μας. Ο Γιώργος βλέπει την ενασχόληση με τα κοινά ως πεδίο προσφοράς και όχι ως μέσο ανάδειξης. Οικογενειάρχης πρότυπο, είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Πολλάλη, έχουν δυο παιδιά και πρόσφατα ένα εγγονάκι.
Η αγάπη του για τον Πόρο, προς τον θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και πάνω απ’ όλα τους συνδημότες του, τον οδήγησαν στην απόφαση να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό «Πόρος Ενότητα Ανάπτυξη» και δίπλα στον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Γιώργο Κουτουζή.