ΠΟΡΟΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Η Νατάσα είναι 25 χρονών, εκπρόσωπος της νέας γενιάς του νησιού μας.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπρόσθετα είναι πτυχιούχος του EU-CONEXUS με τίτλο “ Παράκτια και Αειφόρος Ανάπτυξη Θαλάσσιου Τουρισμού ”, ενώ παράλληλα είχε συμμετοχή στον 5ο διαγωνισμό καινοτομίας και επιχειρηματικότητας “InnovinAgri” του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει εργαστεί στο Ινστιτούτο Θαλάσσιων Ερευνών «CIIMAR» (Centro Interdisciplinar de Investigacao Marinha e Ambiental), στο Πόρτο της Πορτογαλίας. Αρκετά δραστήρια, η Νατάσα σήμερα εργάζεται σε γνωστή μεγάλη επιχείρηση ναυλώσεων σκαφών στον Πόρο, ενώ παράλληλα διατηρεί μικρή μονάδα οικογενειακής παραδοσιακής εκτροφής κονίκλων (κουνελιών) με σκοπό την γενετική τους βελτίωση σε συγκεκριμένους τομείς.

Τη Νατάσα χαρακτηρίζουν το απαράμιλλο πάθος, ο ενθουσιασμός και η δημιουργικότητα και στόχος της είναι πάντα η επιτυχία. Ονειρεύεται ένα σύγχρονο Πόρο, που η οικονομία του θα βασίζεται στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, που οι νέοι άνθρωποι θα μένουν στο νησί μας και για αυτό ενώνει τις γνώσεις και τις δυνάμεις της με το Γιώργο Κουτουζή και το συνδυασμό μας «Πόρος – Ενότητα – Ανάπτυξη».